Om meg

Hei jeg heter Kari, er godt voksen men fremdeles lysten på å skape noe nytt.

Jeg har arbeidet inne det jeg kaller «jålebransjen» hele mitt liv og er glødende opptatt av å dele mine erfaringer og min kunnskap rundt hud, hår, helse og makeup….ispedd en god porsjon mental trening 😉

Som liten jente var det bare et stort ønske jeg hadde…det var å bli frisør. Og det ble jeg. Jeg var ferdig frisør mester som 19 åring og åpnet min første salong når jeg var 22 år.

Jeg har grundet opp og drevet 3 salonger, en i Oslo og senere en i Fredrikstad hvor jeg hadde både hudpleiere, frisører og negl designere ansatt. Jeg var også en av de første som samlet fler bransjer under samme tak.

Den siste salongen etablerte jeg i den vakre lille bygda Koppom i Eda kommune i Värmland. CentrumSalongen begynte som et ønske om å bidra med noe i bygda jeg ble så glad i og endte med en populær salong med kunder fra nær og fjern. I dag drives salongen av Charlotte Andersson og jeg er å treffe det 2-3 dager pr uke.

Jeg har sammen med min mann Jørn vært aktiv konkurranse danser på landslagsnivå i mange år og senere drev vi sammen et av Norges største dansestudioer i over 30 år. Besøk gjerne danseloft.no som i dag drives av en av våre dyktige ansatte fra den tiden.

Jeg har gründet opp Østfolds første modellbyrå og drev det i 10 år før det ble overlatt til nye eiere. I Januar 2015 ble det igjen solgt og det er med stor glede jeg ser det fortsetter å vokse. Sjekk face.no

Så som du skjønner har moter, trender, hud og hår hatt en stor plass i mitt liv.

I 2000  fikk jeg en telefon med forespørsel om jeg ville være med å bygge opp en ny merkevare som skulle etablere seg i Norge. Det takket jeg ja til og i disse årene har produkt formidling og oppbygging av et distribusjonsnettverk fått min oppmerksomhet.

I dag kan jeg nå så uendelig mange fler ved å bruke internett og sosiale medier og det er med både glede og iver jeg nå setter i gang for fullt med dette arbeidet.

Takk for at du stakk innom og så håper jeg vi treffes,- enten online eller på et av mine foredrag eller eventer 😉

Du kan også registrere deg på min epostliste så du får tipsene mine rett i din inboks 😉  KLIKK HER

Kari_signature_clear

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: