Hei jeg heter Kari, er godt voksen men fremdeles lysten på å skape noe nytt.

Jeg har arbeidet inne det jeg kaller «jålebransjen» hele mitt liv og er glødende opptatt av å dele mine erfaringer og min kunnskap rundt hud, hår, helse og makeup….ispedd en god porsjon mental trening 😉

Som liten jente var det bare et stort ønske jeg hadde…det var å bli frisør. Og det ble jeg. Jeg var ferdig frisør mester som 19 åring og åpnet min første salong når jeg var 22 år.

Jeg har grundet opp og drevet 3 salonger, en i Oslo og senere en i Fredrikstad hvor jeg hadde både hudpleiere, frisører og negl designere ansatt. Jeg var også en av de første som samlet flere bransjer under samme tak.

Den siste salongen etablerte jeg i den vakre lille bygda Koppom i Eda kommune i Värmland. CentrumSalongen begynte som et ønske om å bidra med noe i bygda jeg ble så glad i og endte med en populær salong med kunder fra nær og fjern. I dag eies og drives salongen av Charlotte Andersson og jeg hadde min siste arbeidsdag der den 20. Desember 2021.

Jeg har sammen med min mann Jørn vært aktiv konkurranse danser på landslagsnivå i mange år og senere drev vi sammen et av Norges største dansestudioer i over 30 år. Besøk gjerne danseloft.no som i dag eies og drives av Marianne Wallin en av våre dyktige ansatte fra den tiden.

Jeg har gründet opp Østfolds første modellbyrå og drev det i 10 år før det ble overlatt til nye eiere. I Januar 2015 ble det igjen solgt og det er med stor glede jeg ser det fortsetter å vokse. Sjekk face.no

Så som du skjønner har moter, trender, hud og hår hatt en stor plass i mitt liv.

I 2000  fikk jeg en telefon med forespørsel om jeg ville være med å bygge opp en ny merkevare som skulle etablere seg i Norge. Det takket jeg ja til og i disse årene har produkt formidling og oppbygging av et distribusjonsnettverk fått min oppmerksomhet.

I dag kan jeg nå så uendelig mange fler ved å bruke internett og sosiale medier og det er med både glede og iver jeg nå setter i gang for fullt med dette arbeidet.

Takk for at du stakk innom og så håper jeg vi treffes,- enten online eller på et av mine foredrag eller eventer 😉

Du kan også registrere deg på min epostliste så du får tipsene mine rett i din inboks 😉  KLIKK HER

Kari_signature_clear

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: